Bezoek onze showroom


Alleen op afspraak
Adres : Umberstraat 24, 5044JJ Tilburg

Tel: 0031137370272
Mail:info@zouttherapiebenelux.com

Zoutgrot & Zo is een zoutkamer in Herten-Roermond, gelegen in het Il Fiore Healthcenter. 

Bij Zoutgrot & Zo heeft ons team in 2019,  3 zoutkamers geïnstalleerd. Een grote zoutgrot en twee kleine privé zoutkamers. 

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden. Hier is vooral ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf. Elaisa staat voor Egypte – Lemuria – Atlantis – Inner Source Activation.

Voor Elaisa Energetic Wellness hebben wij verschillende zoutkamers geplaatst, waarbij het zonlicht de kamers verlicht via een zonnedak, die tot de diepste kamers van het Wellness de kamers verlicht middels kristallen.

 

 

L’eaudoorn biedt halotherapie aan voor volwassene en kinderen in een wellnes setting. 

Bij L’eaudoorn heeft ons team in 2018 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Salts for Life biedt halotherapie aan voor volwassene en kinderen en biedt Himalaya zout producten aan voor thuisgebruik. Veel sporters en .

Bij Salts for Life heeft ons team in Mei 2019 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Thermae Grimbergen is een uniek wellnesscentrum met meer dan 20 jaar ervaring. In de loop der jaren werd het kuuroord regelmatig vernieuwd, enkele jaren geleden kwam er een prachtig groen domein bij.

Ook wel bekend bij ons als ‘Project Eden’, voor vestiging Grimbergen plaatsten we in 2017 een grote zoutkamer. 

Halotherapie-praktijk Saltium gebruikt de meest innovatieve en revolutionaire natuurlijke zouttechniek om de luchtwegen en huid te reinigen en te herstellen. Saltium heeft een grote zoutkamer voor gemeenschappelijk gebruik en twee kleinere zoutkamers voor individueel gebruik. 

Bij Saltium hebben wij een restoratie uitgevoerd. Er is voorafgaand een zoutkamer geïnstalleerd door een andere instantie maar deze zoutlaag heeft na een bepaalde tijd losgelaten. We zijn blij dat wij zoutkamer van dienst konden zijn door een goede zoutlaag te kunnen monteren.

Thermae Boetfort is een wellnesscentrum met een uniek karakter. Je kan er ontspannen in de schaduw van het 400 jaar oude kasteel. Met in totaal maar liefst negen verschillende sauna’s, zwembaden, jacuzzi’s, wellnessbaden, zoutkamers en nog een heleboel andere wellnessvoorzieningen is Thermea Boetfort een uniek wellness centrum. 

Ook wel bekend bij ons als ‘Project Eden’, voor vestiging Boetfort plaatsten we in 2018 een grote zoutkamer. 

Floatcenter biedt service, persoonlijke aandacht, vakkundige advisering en kwaliteit van behandelingen. Passend bij de heersende trends ten aanzien van wellness en de toenemende bewustwording van mensen dat de gezondheid van lichaam en geest van groot belang is, zijn er continu nieuwe FloatCenters in voorbereiding. Hun missie is hierbij kort en bondig: floaten voor iedereen toegankelijk maken.

Bij de vestiging Katwijk hebben wij een restoratie uitgevoerd. Er is voorafgaand een zoutkamer geïnstalleerd door een andere instantie maar deze zoutlaag heeft na een bepaalde tijd losgelaten. We zijn blij dat wij deze vestiging van dienst konden zijn door een goede zoutlaag te kunnen monteren.

Halotherapie Holland biedt vier ultramoderne zoutkamers voor halotherapie aan. Halotherapie heeft twee afdelingen: Groot-Ammers en Hardinxveld-Giessendam.

Bij de Halotherapie Holland hebben wij een restoratie uitgevoerd. Er is voorafgaand een zoutkamer geïnstalleerd door een ander instantie, maar deze zoutlaag heeft na een bepaalde tijd losgelaten. We zijn blij dat wij deze vestiging van dienst konden zijn door een goede zoutlaag te kunnen monteren.

Halokliniek Tilburg zijn starters van Halotherapie in Nederland. Halokliniek Tilburg heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied. De halokliniek heeft drie kamers waarvan één grote ruimte, één 2-persoons ruimte en één kinderzoutgrot.

Onze eerste zoutkamers hebben we geplaatst in Halokliniek Tilburg, waardoor wij meer dan 30 jaar ervaring hebben met het plaatsen van zoutkamers in de Benelux. 

HalomedicsLogo
Hotel & Wellness Monte Cristo. Warmte, gezelligheid en gastvrijheid. Genieten in de bar met een drankje, lekker smullen in het restaurant en relaxen in het wellness centrum.

Bij Hotel Monte Cristo heeft ons team in 2017 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Zoutkamer Maastricht biedt halotherapie aan voor volwassenen en kinderen met problemen van de luchtwegen en de huid. Halotherapie heeft een grote zoutkamer met een speelhoekje voor kinderen, zodat zij de de therapie op een rustige manier kunnen ondergaan.

Bij Zoutkamer Maastricht heeft ons team in 2016 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Halomedics en de Magnesium Clinic bieden beiden een vorm van inhalatietherapie aan. Halomedics verzorgt de Halotherapie, ook wel Zouttherapie genoemd en is een natuurlijke behandeling voor volwassenen en kinderen met problemen met de luchtwegen en de huid.

Bij Halomedics heeft ons team in 2016 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Bandromea is voor iedereen die wil groeien en beter in balans wil komen. Het streven van Bandromea is inzichten delen en mensen op weg helpen en begeleiden.

Bij Bandromea heeft ons team in 2017 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Het gevoel van logeren in een hotel of van heerlijk knus thuis zijn, dat biedt een verblijf in de “Gîte du Petit Sommes”.  Geniet van alle gemakken, het plezier en de zorgeloze luxe die u bij Le Petit Somme vindt!

Bij Le Petit Somme heeft ons team in 2016 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Zoutgrot Zeeland biedt halotherapie aan voor volwassene en kinderen en biedt veel Himalaya zout producten aan voor thuisgebruik. Veel artiesten en zangers uit Zeeland boeken resultaten bij de halotherapie van Zoutgrot Zeeland.

Bij Zoutgrot Zeeland heeft ons team in Maart 2016 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

 Zoutkamer Ede, voor zouttherapie bij luchtwegklachten en huidproblemen. Zoutkamer biedt halotherapie met begeleiding aan voor mensen met luchtwegen en huidklachten. 

Bij Zoutkamer Ede heeft ons team in Nov 2018 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Salt Clinic is de eerste Zoutkamer die de deuren heeft geopend in Gouda en omgeving! Hier kunt u terecht voor Halotherapie, het inademen van “zoute” lucht tijdens een uur durende sessie. U zal tot rust komen en zich daarna energieker voelen.

Bij Saltclinic Gouda heeft ons team in November 2018 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

zoutkamer Gouda

De zoutkamer van Stal Wagemakers / Paardenkuuroord.nl heeft al veel verbluffende resultaten behaald. Zo zijn er al vele paarden genezen van: zomereczeem, mok, CPL, pollenallergie, hooikoorts, stofallergie, sinusitis. Sportpaarden hun longen zullen schoon worden en daardoor maximaal kunnen presteren. 

Bij Stal Wagemakers heeft ons team in 2017 een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Floatcenter Zwolle is een floatingcentrum, waar mensen gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. 

Bij Floatcenter Zwolle heeft ons team een grote zoutkamer geïnstalleerd.

Natuurcamping in Habichtswoud met veel wandel en fietsgelegenheid midden in het bos.

Voor Campingplatz Weissenthalsmuhle  hebben wij een grote zoutgrot geplaatst. 

 

De Bunker Zoutkliniek is Een heilzame plek  waar absolute stilte je even helemaal afschermt van de razende buitenwereld. Lichaam en geest  worden  weer één. De met zuiverende zoutkristallen verzadigde lucht dringt diep binnen in poriën en longen.  Heilzaam bij benauwdheid.  Lijf en leden ademen weer vrij als de huid haar schrale last van zich af werpt.  

Deze unieke zoutkliniek, die op een privéterrein in het hartje van Rotterdam ligt, is een ongekend groene oase van rust. De idyllisch aangelegde tuin bij de Maas houdt de lawaaierige stad op grote afstand. Wanden van maar liefst anderhalve meter dik maken de stilte compleet. De innerlijke kalmte die hierdoor mogelijk is, is minstens zo heilzaam als de door ons gebruikte zoutkristallen.

De eerste zoutkamer in Den Haag is een feit!

Zouttherapie wordt al eeuwenlang gebruikt, voornamelijk in Oost-Europa was het vroeger (maar nu nog steeds) erg populair. De laatste jaren wint het ook in West-Europa en Amerika enorm aan populariteit, vanwege de heilzame werking die zout heeft op ons lichaam.