Zouttherapie Benelux b.v. is onderdeel van de IIRIS fabriek die zorgt voor de ontwikkeling en de productie van de halogeneratoren die gebruikt dienen te worden in de Zoutkamers. De apparatuur is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het zout op de juiste manier en met een juiste hoeveelheid in de kamer zal worden verspreid. Elke halogenerator behoord in een andere soort ruimte. Om de apparaten zo goed mogelijk te laten functioneren met het hoogst haalbare effect is elke halogenerator op een andere manier ingesteld. Er is een ruime keuze uit apparaten.

Iiris-36

Een automatische zout generator met een modern en comfortabel ontwerp, de machine wordt buiten de zoutkamer geïnstalleerd, de automatische besturing bestaat uit 3 eenvoudig te bedienen blokken, de elektronische blok bevat de microprocessor en het geheugen. De Iiris-36 biedt 6 niveaus van zout therapie (sterkere en zwakkere zout aerosolconcentraties)
Lees meer over Iiris-36

Iiris-38

Iiris-38 wordt sinds 2010 geleverd. Toepassing van het geavanceerde Hi-Tech methode heeft het mogelijk gemaakt om de meest betrouwbare Iiris droog zout aerosol generator op de markt te brengen die geleverd wordt met het touch screen bedieningspaneel.
Lees meer over de Iiris-38.

Iiris-63

De Halogenerator "Iiris-63" wordt aanbevolen voor gebruik in het zout kamers van alle maten van 4m2 tot 45m2 (6m3 - 100m3). Het heeft de automatische instellingen, afhankelijk van de grootte van room's.
Lees meer over Iiris-63

Iiris-83

De Halogenerator "Iiris-83" is de halogenerator die is ontworpen voor het gebruik in zout grotten (zout kamers, zout kamers) en aanbevolen voor de profylaxe van allergieën, astma, bronchitis, dermatitis, verkoudheid, hoesten, etc
Lees meer over Iiris-83

Iiris-136

Iiris-136 zout generator is sinds 2008 op de markt. In tussentijd heeft het een aantal onderzoeken & software updates ondergaan. Vandaag de dag kan men Iiris-136 terug vinden in vele SPA's over de hele wereld. Het kan zout aerosolconcentraties produceren afhankelijk van uw wensen. Het is speciaal ontworpen voor het gebruik in zoutcocons en zoutcabines. Het is ideaal voor toepassing thuis of in kleinere ruimtes.De Iires 136 is ook populair voor zouttherapie voor race en dressuur paarden.
Lees meer over Iiris-136

Iiris-137

De IIRES 137 zoutgenerator is ons nieuwste product. Het is een klein draagbaar apparaat, dat ideaal is voor huishoudelijk gebruik en voor kleinere zoutcabines. Gebruikers kunnen privébeoefenaars, schoonheidssalons enz. zijn.
Lees meer over Iiris-137

Bestellen?


Wilt u een Halogenerator bestellen? U kunt dan via onze website een account aanvraag plaatsen voor Himalaya Salt Shop waar u de Halogeneratoren kunt bestellen.