Zoutkamers, een methode om een gezonde ruimte te creëren voor het welzijn van uw cliënten

Halotherapie is gezond voor iedereen. Het reinigt de huid en de longen van bijwerkingen van roken en luchtvervuiling. Het stimuleert ontspanning en vitaliteit, maar het verbetert ook de algehele conditie en gezondheid.

Een zoutkamer laten bouwen
Bent u op zoek naar een methode om een gezonde ruimte te creëren voor het welzijn van uw cliënten, of voor uzelf? Een natuurlijke methode om van al uw luchtwegen- en huidklachten af te komen. Halotherapie is gezond voor iedereen. Het reinigt de huid en de longen van bijwerkingen van roken en luchtvervuiling. Het stimuleert ontspanning en vitaliteit. Het verbetert de algehele conditie en gezondheid. Verder is de zoutkamer ook een mooie zintuiglijke ervaring. Alle zintuigen worden op een prettige manier geprikkeld

Halotherapie ontstond in 100 jaar tijd in Oost-Europa voor het therapeutische welzijn van luchtwegaandoeningen. De techniek wordt tegenwoordig over de hele wereld veel gebruikt met gedocumenteerde en consistent positieve resultaten. Droge Zouttherapie wordt al meer dan 50 jaar erkend in Europa voor de behandeling van ademhalings- en huidproblemen. Het helpt o.a. tegen astma, bronchitis, eczeem,  hooikoorts, COPD, verkoudheid en acne.  

Wij creëren zoutkamers waarbij het klimaat wordt nagebootst van de oorspronkelijke zoutgrotten in landen als Polen, Israël en Pakistan. Een zoutkamer is een goede keuze als je een kleinere ruimte tot jouw beschikking hebt. Het verschil met een zoutgrot is dat een zoutgrot bestaat uit meer himalaya en grovere zoutstukken en verschillende designs. Een zoutkamer is een simpeler design waar grotendeels gebruik wordt gemaakt van het medicinale zout.

Na meer dan 30 jaar ervaring in de bouw van zoutkamers en door intensieve cursussen en opleidingen gevolgd te hebben zijn wij gespecialiseerd in het leveren van advies, ontwerp en het realiseren van uw perfecte zoutkamer met de mooiste uitstraling en het beste effect.

Zouttherapie Benelux b.v. bouwt uw zoutgrot in ongeveer 14 dagen en maakt daarbij gebruik van onze geschoolde bouwexperts. Onze expertise is gebaseerd op ervaring met de bouw van zoutgrotten van een hoog niveau, sinds 1994, mede door training en begeleiding door onze leveranciers. Wij bouwen uw zoutgrot volgens de wettelijke voorschriften en volgens uw wensen.
Na meer dan 30 jaar ervaring in de bouw van zoutkamers en door intensieve cursussen en opleidingen gevolgd te hebben zijn wij gespecialiseerd in het leveren van advies, ontwerp en realisatie voor de perfecte zoutkamer naar uw keuze met de mooiste uitstraling en het beste effect.

Hoe gaat het in zijn werking?

Een zoutkamer is een kleine ruimte waarin wij verschillende designs combineren. De werkzaamheden voor de bouw van een zoutkamer zullen ongeveer 8 tot 14 dagen duren, dit is afhankelijk van het gekozen design en de oppervlakte van de ruimte. Een zoutkamer is een mooie aanvulling voor sportscholen, wellnesscentra, schoonheidssalons, of om te starten met een eigen zouttherapie-praktijk. U kunt een zoutkamer ook voor privégebruik laten bouwen bij uw thuis.

Zouttherapie Benelux b.v. bouwt uw zoutgrot in ongeveer 14 dagen en maakt daarbij gebruik van 1 - 2 geschoolde bouw experts. Onze expertise is gebaseerd op ervaring met de bouw van zoutgrotten van een hoog niveau, sinds 1994, mede door training en begeleiding door onze leveranciers. Wij bouwen uw zoutgrot volgens de wettelijke voorschriften en volgens uw wensen.

Na meer dan 30 jaar ervaring in de bouw van zoutkamers en door intensieve cursussen en opleidingen gevolgd te hebben zijn wij gespecialiseerd geworden in het leveren van advies, ontwerp en realisatie voor de perfecte zoutkamer naar uw keuze met de mooiste uitstraling en het beste effect.

1
U vraagt per mail en/of telefonisch een offerte aan. U ontvangt per mail het informatiepakket.
2
Vervolgens maken wij een afspraak op uw of onze locatie voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken.
3
Beide partijen ondertekenen het contract voor de bouw van uw zoutkamer.
4
Wij presenteren ons design en de bouw kan beginnen!
 
5
Wij zijn ongeveer 4 tot 7 dagen bezig met voorbereidende werkzaamheden in uw ruimte.
5
Wij zijn 3-5 dagen bezig met het aanbrengen van zout op alle oppervlakten.
5
Installeren van de apparatuur, het testen van uw kamer en het trainen van uw personeel.
5
Uw zoutkamer is klaar!

Heeft u vragen of een opmerking? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met uw op.