Ontwerpen en bouwen van een sauna? Ook dan ben je bij Zouttherapie Benelux op het juiste adres!

Wij bouwen verschillende soorten sauna's geheel afgestemd op uw wensen, met onze sauna's is het mogelijk om de voordelen van himalaya te combineren voor een ultieme ervaring.

Sauna’s

Zouttherapie Benelux houdt zich bezig met de bouw van verschillende sauna’s zo houden wij ons bezig met het advies, ontwerp en realisatie van:

✓ Himalaya sauna’s
✓ Finse sauna’s
✓ Turkse stoombaden
✓ Infrarood cabines
✓ Stoom cabines

Mogelijkheden

Himalaya sauna
Een himalaya sauna is een combinatie van himalaya stenen geïmporteerd uit Pakistan en de traditionele sauna. Door verhitting van de zoutkristallen komen er mineralen vrij die de lucht zuiveren, ook hebben ze een ontgiftende werking. Door de verdamping zorgt het ervoor dat je deze zuivere lucht inademt. Dit is zeer geschikt voor mensen met aandoeningen aan de luchtwegen of hooikoorts.

Finse sauna
De Finse sauna is een traditionele sauna. Deze dient om het lichaam te reinigen en om de spieren te laten ontspannen. De hoge temperaturen in de sauna zorgen voor het transpireren en voeren hiermee afvalstoffen uit het lichaam en zorgen voor een goede doorbloeding van de huid.

Turks stoombad
Het stoombad behoort tot de oudste tradities van natuurlijk baden. De warme stoom neemt dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid weg. Daarnaast hebben stoom en etherische oliën ook een gunstig effect op je luchtwegen. De luchtvochtigheid in een stoombad is extreem hoog waardoor het lastig is om te ademen en te zweten. De lichaamstemperatuur stijgt hierdoor en je lichaam wordt aan het werk gezet.

Infra rood sauna
Een Infra rood sauna heeft een enorme dieptewerking. De stralingen dringen dieper in het lichaam zodat het bloed sneller gaat circuleren. Door de verbeterde doorbloeding herstelt de huid sneller en wordt deze gladder en mooier.  Het heeft een positief effect op spierpijn en reumatische aandoeningen.

Stoomcabine
Een Stoomcabine heeft een hoog vochtgehalte en creëert stoom, dat een reinigende en ontspannende werking heeft op lichaam en geest. Een stoomcabine is minder warm dan een sauna. Het verlicht spanning in de spieren, reinigt de huid en zuiver poriën en zorgt voor een betere vochtbalans van de huid.

In alle soorten sauna’s is het mogelijk om de voordelen van de himalaya stenen te combineren. Ook als u al een sauna bezit is het mogelijk om bijvoorbeeld een Himalaya muur te bouwen in de ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact op

We zullen ten alle tijden met u meedenken om uw wens zo compleet mogelijk te vervullen. Bijna al uw wensen zijn mogelijk om te realiseren.

Interesse?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de bouw van een sauna?
Neem contact met ons op en wij zullen proberen al uw vragen te beantwoorden.
Bel nu 013 73 70 272 of E-mail ons: info@zouttherapiebenelux.nl

Meer informatie?


Laat uw gegevens achter om direct informatie te ontvangen.


r