Zouttherapie Benelux

HIMALAYA SAUNA'S

Zouttherapie Benelux biedt professioneel maatwerk met kwaliteitsgarantie met de bouw van verschillende Himalaya sauna’s. Zouttherapie Benelux kan u helpen met advies, ontwerp en realisatie van Himalaya sauna’s, Finse sauna’s, Turkse stoombaden, Infrarood cabines.
WhatsApp Image 2021-07-16 at 10.13.20 (2)

Onze allereerste Zoutkamer is door ons gebouwd in Tilburg in het jaar 2012. Op dit moment hebben wij een ruime ervaring en beheersing van de modernste technieken. Deze ervaring garandeert dat het zoutklimaat in een Zoutkamer gelijk is aan het klimaat van een echte Zoutgrot. Door ons gebouwde zoutkamers bevinden zicht door de hele Europa.

Naast Zouttherapie (het installeren van een Zoutkamer of een Zoutgrot) krijgen we veel vragen naar een volledig concept. In dat geval kan een aannemers team niet ontbreken. Onder onze projecten vindt u foto’s van ons werk: geïnstalleerde zoutkamers en werk van onze aannemers voor het totale concept.

Overweegt u om een Zoutkamer of een zoutkliniek opzetten. Of misschien een privésauna of Wellness? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek met een heerlijke kopje koffie of thee.

Tot snel !
Anna & Evgeny

WhatsApp Image 2021-07-16 at 10.13.20 (2)

Hoe we te werk gaan?

Op zoek naar een zoutkamer/zoutgrot of complete wellness?

In drie stappen naar uw nieuwe zouttherapie

1

OFFERTE AANVRAAG

Vraag eerst een offerte of meer informatie aan. Geef duidelijk aan wat uw wensen zijn.

2

AFSPRAAK EN OFFERTE

Wij komen bij u langs, voorzien u van het juiste advies en geven u een duidelijke offerte.

3

RENOVEREN

Na akkoord gaan wij op het afgesproken moment voor u aan de slag.

Vraag nu uw offerte aan