Halotherapie in uw fysiokliniek, wellnesscentra, paardenmanage of natuurwinkel!

Start een nieuwe onderneming of breid uw huidige onderneming uit. Halotherapie past ontzettend goed bij gezondheids- en welzijnsconcepten!

Een volledig verzorgde start.
Samen bespreken we je situatie, de wensen die jij hebt en alle andere factoren die relevant zijn bij het starten van een nieuwe zoutkamer, zoutstal of apparatuur. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en wij denken graag met je mee. Vervolgens concretiseren we samen welke financiële behoefte je werkelijk nodig hebt; wordt het een volledige of gedeeltelijke financiering? Als u op dit moment niet de financiële middelen hebt om een zoutkamer te laten bouwen, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden kijken om uw droom toch een mogelijkheid te laten worden. Hierna helpen wij met realisatie van je doelstelling door begeleiding in marktpositionering, marketing en online presence, zodat je kans op succes maximaal is!

In de afgelopen 30 jaar hebben we met succes vele zoutkamers gebouwd over de gehele wereld. Voor onze partners verzorgen wij het gehele proces; van ontwerp tot de bouw van de zoutkamer. Door onze kennis en ervaring zijn onze grotten zelden buiten werking. Mogen er toch problemen voordoen, dan lossen wij alles in 24 tot 48 uur op.

Zouttherapie Benelux levert alles voor (de bewezen gezonde alternatieve) zouttherapie, uiteraard volgens de Europese kwaliteitsnormen. Onze kamers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer betaalbaar. Zo is het voor de consument eenvoudig, betaalbaar en effectief om (symptomen van) ademhalingsproblemen en huidaandoeningen te verbeteren. Zouttherapie Benelux is uw totaalpartner voor alles op het gebied van Zouttherapie en Halotherapie. Wij zijn leverancier voor alle benodigde producten zoals zoutstenen, zoutlampen, zouttegels.

Laagste prijs garantie

Jaarlijkse onderhoudsbeurt voor apparaten en luchtsystemen

• ‘Binnen 48-uur service’ voor reparaties en storingen.
• Leentoestel (indien het apparaat opgestuurd wordt naar de fabriek).

Zouttherapie Benelux levert alles voor (de bewezen gezonde alternatieve) zouttherapie, uiteraard volgens de Europese kwaliteitsnormen. Onze kamers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer betaalbaar. Zo is het voor de consument eenvoudig, betaalbaar en effectief om (symptomen van) ademhalingsproblemen en huidaandoeningen te verbeteren.

Zouttherapie Benelux is jouw totaalpartner voor alles op het gebied van Zouttherapie en Halotherapie. Wij zijn leverancier voor alle benodigde producten zoals zoutstenen, zoutlampen, zouttegels. Tevens bieden wij altijd de laagste prijsgarantie.

Opgelost binnen 48 uur

In de afgelopen 30 jaar hebben we met succes vele zoutkamers gebouwd over de gehele wereld. Voor onze partners verzorgen wij het gehele proces; van ontwerp tot de bouw van de zoutkamer. Door onze kennis en ervaring zijn onze grotten zelden buiten werking. Mogen er toch problemen voordoen, dan lossen wij alles in 24 tot 48 uur op.

Informatie aanvragen?

Heb je interesse in het bouwen van een zoutkamer of zoutstal voor je fysiokliniek, wellnesscentra, paardenmanage of natuurwinkel? In onze vestiging in Tilburg hebben wij drie functionele zoutruimtes. Kom ons eens bezoeken in Tilburg en maak kennis met zouttherapie door zelf een sessie te ondergaan. We hebben verschillende designs, apparatuur en materialen toegepast in onze ruimtes. Hierdoor kan jij je beter oriënteren in de keuze van uw zoutkamer.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor volledige of gedeeltelijke financiering of heb je interesse in onze medische apparatuur? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar of via e-mail.

Partner worden?

Heeft u vragen of een opmerking? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met uw op. 


Onze partners